Beste padelrackets voor beginners 2022

Geschatte leestijd: 1 minuut

Voor degenen die net zijn begonnen met padel spelen, is dit het beste racket voor beginners in 2021. We presenteren hier enkele van onze persoonlijke favorieten voor beginners. Om je een positieve start van je padelervaring te geven, hebben we modellen geselecteerd die gemakkelijk te spelen zijn. 

Het is leuker om padel te spelen met een goed padelracket

Padel is het leukst als je de bal in het spel kunt houden. Daarom moet speelbaarheid je topprioriteit zijn bij het kiezen van een racket voor een beginner. Om blessures zoals een padelelleboog of tenniselleboog te voorkomen , moet je bovendien een racket kiezen dat comfortabel is om mee te spelen.

We hebben hieronder drie ‘vergevingsgezinde’ padelrackets voor beginners geselecteerd. Laten we gaan!

Nox – beginner padelrackets

De Nox bestseller in het beginnerssegment is vernieuwd. Dit racket is ontworpen voor spelers die net aan hun padelreis beginnen en het spel willen leren.

Door de lage balans en ronde vorm is het racket gemakkelijk te hanteren. Nox gebruikt HR3 als de kern van veel van zijn modellen, terwijl de oppervlaktelaag van glasvezel is voor uitstekend comfort. Daarnaast wordt koolstofvezel gebruikt om het frame te maken, waardoor het duurzaam is.

NOX Nerbo WPT Luxury Series

273,95  out of stock
Tennis-point.nl
as of november 25, 2022 9:02 am

Nerbo WPT Luxury Series

Als je een vergevingsgezind en gemakkelijk racket wilt, bekijk dan dit model eens van dichterbij.

Padelracket Kiezen
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
3