Peakz Padel en CUPRA werken samen voor fitte werknemers

Goed nieuws voor liefhebbers van padel en een gezonde levensstijl: Peakz Padel en CUPRA bundelen hun krachten om medewerkers van bedrijven de mogelijkheid te bieden met padel aan hun persoonlijke fitheid te werken.

Pon Fit, dat al duizenden medewerkers in Nederland ondersteunt bij het volgen van een gezonde levensstijl, heeft besloten om padel via Peakz Padel een vast onderdeel van hun programma te maken.

Peakz Padel en CUPRA werken samen voor fitte werknemers
Peakz Padel en CUPRA werken samen voor fitte werknemers

Tijdens bedrijfsclinics georganiseerd door Peakz Padel zal de samenwerking met CUPRA zichtbaar zijn, en er wordt een speciale ‘Energy’ prijs uitgereikt. Zo kunnen deelnemers kennismaken met CUPRA-modellen en ervaren dat energie en adrenaline niet alleen op het padelveld te vinden zijn, maar ook in de elektrische prestaties van CUPRA-auto’s.

Maarten Janssen, Managing Director van CUPRA Nederland, ziet deze samenwerking als een mooie kans om via padel de vitaliteit van werknemers te vergroten. Peakz Padel exploiteert padelbanen door heel Nederland en draagt bij aan de snelle opkomst van deze dynamische sport in ons land.

Peakz Padel, met 14 locaties, is de grootste padelorganisatie van Nederland. CUPRA heeft al jarenlang een internationale connectie met de padelsport en werkt nauw samen met de World Padel Tour (WPT) en de International Padel Federatie (FIP). In Nederland is CUPRA ‘Founding Partner’ van KNLTB Padel en ondersteunt daarmee de KNLTB bij de groei en professionalisering van de padelsport.

Ik hoop dat iedereen van Pon Fit ook onze lijst met beste padelrackets te zien krijgt, zodat ze goed voorbereid op het veld komen! Wil jij weten welke rackets in onze top 20 staan?

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0