Bullpadel Hesacore Padel Grip Review: De Beste Padel Grip?

Geschatte leestijd: 7 minuten

Hey Padel spelers, hebben jullie de nieuwe Bullpadel Hesacore grip al uitgeprobeerd? Volgens sommige bronnen is het de beste padel grip op de markt. Maar maakt hij de hype ook echt waar? Ik besloot de proef op de som te nemen en op onderzoek uit te gaan.

TL;DR

  • Bullpadel Hesacore is een vervangende grip voor je padelracket
  • Aan te raden voor neer comfort en betere padelgrip
  • Al te koop vanaf 17.95

Wat voor soorten grips zijn er voor padelrackets?

Er zijn twee hoofdtypen grips voor padelrackets: overgrips en vervangende grips. Overgrips worden over de bestaande grip van je racket geplaatst en zorgen voor een extra dempende en absorberende laag. Vervangende grips zijn precies wat ze lijken – ze vervangen de volledige grip van je racket.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een overgrip?

Overgrips zijn doorgaans een minder duur product dan vervangingsgrips en ze zijn ook veel gemakkelijker te installeren. Overgrips kunnen ook de levensduur van de bestaande grip van uw racket verlengen. En als je een overgrip van hoge kwaliteit kiest, kan hij je grip verbeteren en extrademping en absorptie.

Wat zijn de voordelen van een vervangingsgrip?

Vervangende grips zorgen voor een fris, nieuw oppervlak om te grijpen en ze kunnen ook het gevoel van uw racket verbeteren. Ze kunnen uw racket ook verzwaren, wat sommige spelers verkiezen. Vervangende grips zijn duurder dan overgrips, maar ze gaan wel langer mee.

Hoe verbetert de Bullpadel Hesacore Padel Tour Grip je spel?

Een goede grip is essentieel voor je padelspel. Je kan merken dat je hand wegglijdt tijdens het spel, waardoor je de controle over de bal kan verliezen 

Het niet goed kunnen vastpakken van het racket kan ongelooflijk frustrerend zijn en leiden tot slechte spelprestaties.

De Hesacore tourgrip is een revolutionaire grip ontwikkeld door Bullpadel die je meer kracht, comfort en controle in de hand geeft. Door het zeshoekige profiel en het siliconen ontwerp biedt deze grip een extreem stevige grip op de steel van het racket, waardoor je op je best kunt spelen. De Bullpadel Hesacore Padel Grip is een vervangingsgrip van hoge kwaliteit die zorgt voor een uitstekende demping en absorptie. Het heeft ook een uniek en specifieke honinggraad profiel dat je grip verbetert.

MEER COMFORT

De bullpadel racket grip is aangenamer dan een gewone grip: veel spelers die hem nu al gebruiken, willen nooit meer zonder. Door de Hesacore tour grip te gebruiken, ontwikkelt u een sterke grip en wordt uw racket een deel van uw hand.

MINDER BLESSURES

De Hesacore padel tour grip ligt steviger in de hand, waardoor u een stevige grip houdt en uw hand- en onderarmspieren meer kunt ontspannen. Je hebt minder spierslijtage, en ook minder blessures.

MEER KRACHT EN CONTROLE

Met de Hesacore tour grip kun je veel gemakkelijker met effect spelen (slice en kick) en je haalt er veel power uit, wat resulteert in een sterkere powersmash. Je zult merken dat het racket niet meer beweegt in je hand als je de Hesacore tour grip gebruikt.

Bullpadel Hesa Core Grip – de beste grip volgens Padelracketkiezen.nl

De nadelen van de Hesacore Padel

Als kind werd mij altijd geleerd om het leven van de zonnige kant te zien. Om alleen het positieve te zien en nooit stil te staan bij het negatieve. Het was allemaal zonneschijn en regenbogen, en ik dacht dat de wereld zo werkte.

In het begin dacht ik dat de bullpadel racket grip perfect was. Hij gaf me een geweldige grip en maakte mijn zwaaien krachtiger. Maar er zijn ook wat nadelen op te merken

  • De Hesacore grip zal te groot zijn voor spelers met kleinere handen. De omtrek van de siliconen grip is aanzienlijk groter. Dit komt ook door het feit dat de Hesacore grip bedekt moet worden met een overgrip. De Hesacore Grip wordt niet aanbevolen voor spelers met kleinere handen omdat hij te groot zou zijn.
  • Het is onmogelijk om een grip meer dan één keer op een racket aan te brengen. Als u de Hesacore-grip van het ene racket op het andere wilt overbrengen, moet u oppassen dat u niet te hard aan de siliconen Hesacore-grips rukt, anders zullen ze breken.
  • Het is moeilijk om de greep op zijn plaats te krijgen, en het zal niet altijd lukken. Het is mogelijk dat er een scheur ontstaat, waardoor de greep onbruikbaar wordt.

Hoe plaats je de Hesacore grip?

Het is niet eenvoudig om de Bullpadel handgreep aan te brengen. Bekijk de video hieronder voordat je de handgreep probeert te installeren!

YouTube video

Hesacore TourGrip Installation Tutorial - English

This video shows how to install Hesacore TourGrip on Padel rackets. https://www.hesacore.com ...

Waar koop je de Bullpadel Hesacore grip voor de beste prijs?

Er zijn twee varianten van deze grip, namelijk de standaard witte en de roze grip. Wij hebben alle prijzen en winkels vergeleken. Onderstaand het volledige overzicht

Conclusie – Is de Hesacore grip de beste padel grip?

Dus, is de Bullpadel Hesacore padel tour grip de moeite waard? Wij vinden van wel! Als je op zoek bent naar een racket grip die je een geweldige grip met maximaal gevoel en je zwaaien krachtiger maakt, dan raden we je aan om de Hesacore Grip eens te proberen! Let bij het kiezen van deze grip wel op de grootte van je handen. Veel padelplezier!

Veel gestelde vragen

Wat is een overgrip voor een padelracket?

Een overgrip is een zachte, gevoerde, stoffen band dat je om de steel van je padel racket wikkelt. Alle padelrackets worden geleverd met een standaard gripmaat (in tegenstelling tot tennis, waar je je gripmaat kunt kiezen op basis van je maatvoorkeur).
Als je uit comfortoverwegingen een bredere grip prefereert, moet je een overgrip op je racketgrip aanbrengen om de maat te vergroten. Hierdoor ligt het racket comfortabeler in de hand en kunt u competitiever spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u grip verliest of uw handen bezeert.

Heb ik een overgrip nodig?

Door het gebruik van overgrips kunnen spelers het handvat van hun padelracket aanpassen aan de grootte van hun handen.
De racketfabrikanten zouden ook rackets met verschillende handvatmaten kunnen maken. Dit wordt echter niet of nauwelijks gedaan vanwege de kosten. Dit zou namelijk de productie van verschillende mallen voor elke verschillende grootte van handvat van het padelracket noodzakelijk hebben gemaakt, wat de productiekosten zou hebben verhoogd en de betaalbaarheid van padelrackets voor de meeste spelers in gevaar zou hebben gebracht.
De kosteneffectieve oplossing is een overgrip, die spelers goedkoop kunnen verkrijgen en gebruiken om hun padelgrip indien nodig te vergroten. Op deze manier kan een padelracket effectief een “one size fits all” zijn.

Hoe vaak moet je een overgrip vervangen?

In het algemeen moet een padel overgrip om de paar maanden vervangen worden. Het is tijd voor een nieuwe als de grip los of versleten begint aan te voelen. Sommige spelers daarentegen vervangen hun padelgrepen meerdere keren tijdens een wedstrijd. Als het een warme dag is en je handpalmen druipen van het zweet, dan wil je iets gladds. Je kunt blijven spelen zonder je zorgen te maken over zweet door over te stappen op een nieuwe overgrip.

Wat zijn de beste merken voor een grip?

Er zijn diverse padelmerken die padelgrips maken. De beste worden gemaakt door Head, Nox en Wilson.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0