Padel professionaliseren: EY en Plaza Padel gaan samenwerken

EY is verheugd om de komende jaren als partner samen te werken met Plaza Padel en het dynamische en verrassende karakter van padel te ondersteunen. Padel is een sport die mensen uit alle lagen van de bevolking samenbrengt en daardoor voor iedereen toegankelijk is. Door dit partnerschap met Plaza Padel wil EY de deelname aan padel in heel Nederland vergroten en haar bijna 5.000 professionals hier de kans geven om de sport te ervaren en ermee vertrouwd te raken

John van Lottum van Plaza Padel toonde zich trots op de komst van een gerenommeerd bedrijf als EY: “Dit laat echt zien hoeveel potentieel er is voor bedrijven als het gaat om padel. Het is een sport die mensen voortdurend met elkaar verbindt.” Ondertussen Saskia van der Zande, lid van de Raad van Bestuur van EY Nederland en Talent Leader voegt hieraan toe: “We hebben het afgelopen jaar gezien hoe gunstig padel kan zijn voor ons bedrijf. Nu, met deze samenwerking met Plaza Padel, kunnen we helpen padel uit te breiden en toegankelijker te maken voor onze medewerkers en partners.”

De overeenkomst tussen EY en Plaza Padel is slechts het begin van hun missie om padel in Nederland verder te professionaliseren. Tijdens een jaarlijkse Sponsorreport conferentie op 16 januari zullen John van Lottum en Maton Sonnemans een keynote presentatie geven over de commerciële kant van Plaza Padel als ‘the new kid on the block’ sport.

Voor alle toegewijde padelspelers: Padelracketkiezen.nl is de grootste database van padelrackets, reviews en beoordelingen van de beste padelrackets die verkrijgbaar zijn. Het heeft ook het laatste nieuws over deze groeiende sport. Kies uit topmerken als Wilson, Head, Babolat en meer – vind vandaag nog je perfecte racket! Met behulp van Padelracketkiezen.nl kunnen spelers gemakkelijk hun perfecte racket vinden voor een geweldig potje padel! Mis het dus niet – ontdek de wereld van padel vandaag nog!

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0