- 57% Adipower Control Team Padelracket

Adidas Adipower CTRL Team 2023

 89,95

Uw recensie toevoegen
Laatste update: juni 12, 2024 8:47 am
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8/10 (Expert Score)
Product is rated as #40 in category Adidas
Eindscore
7.5
Power
6
Controle
8.5
Sweetspot
8.5
Racket controle
9
Rebound capaciteit
8.5
Pluspunten:
  • De power-score zou voor sommige spelers die op zoek zijn naar een zeer krachtig racket aan de lage kant kunnen zijn.
  • Adidas Adipower CTRL Team: ultieme controle, dicteer je spel.
  • Spin Blade technologie voor meer balgevoel
Minpunten:
  • De power-score zou voor sommige spelers die op zoek zijn naar een zeer krachtig racket aan de lage kant kunnen zijn.
  • Scoort laag op Power.

De AdiPower CTRL Team padelracket combineert op harmonieuze wijze de sterke punten van de Adipower-familie, resulterend in een performant en comfortabel racket. Het geheim schuilt in de combinatie van EVA SOFT PERFORMANCE-rubber en een FIBER GLASS-oppervlak. Dit huwelijk van materialen biedt een zachte touch bij elke slag en leidt tot een aangename speelervaring.

De speciale SPIN BLADE-technologie, die het zandformaat imiteert, zorgt voor extra grip en verbetert het balgevoel. Zo krijgen je slagen een spin zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien wordt het frame dankzij de Structural Reinforcement technologie versterkt met koolstofvezels, waardoor schade en torsie tot een minimum worden beperkt.

In het hart van het racket vinden we de DUAL EXOSKELETON-technologie. Hierdoor is het geheel bedekt met koolstofvezels wat resulteert in een verhoogde stijfheid. Wat betekent dit voor jou? Meer kracht in je slagen, zonder in te leveren op controle.

Het racket heeft een ronde vorm die bijdraagt aan een uitstekende controle en een sweet spot in het midden. Dit betekent dat, ook al raak je de bal niet perfect, je nog steeds een krachtige slag kunt genereren. Dankzij deze zoete plek, en de algemene balans van het racket, houd je gemakkelijk controle over je slagen en kan je het spel dicteren.

Onze testscores weerspiegelen de kracht van dit racket. Met een eindscore van 7.5, toont het AdiPower CTRL Team racket zijn veelzijdigheid. De power komt uit op een solide 6, wat aangeeft dat het racket genoeg kracht levert voor de meeste spelers. Op het gebied van controle scoort het racket een indrukwekkende 8.5, wat betekent dat je nauwkeurige slagen kunt maken, zelfs in de meest intense situaties. Met de sweetspot en racket controle beiden op een comfortabele 8.5, en de rebound capaciteit op een sterke 8.5, is dit racket gebouwd voor consistentie en comfort.

Het AdiPower CTRL Team padelracket weegt tussen de 360 en 375 gram en is daarom ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en toch krachtige racket. De esthetiek van het racket, met zijn zwarte en rode kleuren, is even indrukwekkend als de prestaties die het levert.

Specificaties: Adidas Adipower CTRL Team 2023

Gewicht

360-375

kern

Eva Soft Performance

Materiaal blad

Materiaal frame

Merk

Adidas

Seizoen

Touch

Medium-Soft

Vorm

Foto’s: Adidas Adipower CTRL Team 2023

Adidas Adipower CTRL Team 2023
Adidas Adipower CTRL Team 2023

 89,95

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0