- 64% Adipower Team Padelracket

Adidas Adipower Team 2023

 74,95

Uw recensie toevoegen
Laatste update: juni 14, 2024 11:25 am
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8/10 (Expert Score)
Product is rated as #41 in category Adidas
Eindscore
8
Power
7.5
Controle
8
Sweetspot
7.5
Racket controle
8.5
Rebound capaciteit
8.5
Pluspunten:
  • Krachtig racket met een uitstekende sweetspot en racket controle.
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort.
  • Innovatieve technologieën die bijdragen aan de prestaties.
  • Adidas Adipower Team: kracht en controle in perfecte balans
  • Spin Blade-technologie voor indrukwekkende balcontrole

Als je op zoek bent naar een padelracket dat is ontworpen voor kracht, dan is de adidas Adipower Team mogelijk een goede keuze voor jou. Dit racket komt uit de prestigieuze Adipower-familie, bekend om zijn uitstekende prestaties op de baan. Wat dit racket bijzonder maakt, is de slimme combinatie van materialen en technologieën.

Laten we eens kijken naar de materialen. De kern van het racket bestaat uit performance EVA-rubber. Dit zachte, lage dichtheid materiaal zorgt voor een comfortabele touch en is voelbaar bij elke slag. Het oppervlak van het racket is gemaakt van glasvezel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het algemene gevoel van het racket.

Nu, op naar de technologieën. Het Spin Blade-technologie verhoogt de grip op de bal, wat resulteert in een verbeterd balgevoel en een indrukwekkende spin. Het frame is versterkt met koolstofvezels dankzij de Structural Reinforcement-technologie, waardoor het racket schade en torsie effectief weerstaat. Ook het hart van het racket is bedekt met koolstofvezels door de Dual Exoskeleton-technologie, wat het racket stijfheid en kracht geeft.

Het racket heeft een ruitvormig model met de balans bovenaan, wat bijdraagt aan het krachtige karakter van dit racket. Dit zorgt ook voor een grotere sweet spot bovenaan, waardoor smashes effectiever worden en de kans om ballen te raken toeneemt.

In termen van onze scores, scoort dit racket vrij goed op alle vlakken. De eindscore komt op een solide 8 uit 10. De Power score is 7.5, wat laat zien dat dit racket ontworpen is met kracht in gedachten. De Controle score is 8, wat betekent dat je nog steeds een behoorlijke controle over de bal behoudt, zelfs bij krachtige slagen. De Sweetspot en Racket Controle scores zijn beide 7.5, wat aangeeft dat het racket een goede sweetspot en een uitstekende racket controle heeft. Tot slot, de Rebound capaciteit is 8.5, wat inhoudt dat het racket een uitstekend vermogen heeft om de bal te laten terugkaatsen.

Kortom, de adidas Adipower Team is een kwalitatief hoogwaardig racket dat voornamelijk bedoeld is voor spelers die graag met kracht spelen, maar ook waarde hechten aan controle en comfort.

Specificaties: Adidas Adipower Team 2023

Gewicht

360-375

kern

Eva Soft Performance

Materiaal blad

Materiaal frame

Merk

Adidas

Seizoen

Touch

Medium-Soft

Vorm

Foto’s: Adidas Adipower Team 2023

Adidas Adipower Team 2023
Adidas Adipower Team 2023

 74,95

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0