- 46%

Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022

 204,95

Add your review
Laatste update: June 7, 2023 7:54 pm
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
8.7/10 (Expert Score)
Product is rated as #5 in category Adidas
Eindscore
8.7
Power
8
Controle
9.5
Sweetspot
9
Racket controle
8
Rebound capaciteit
9
PROS:
  • Beleef Padel als een pro voelen met dit racket in je hand.
  • De ruwe SpinBlade-technologie zal je helpen je innerlijke kracht op de baan te ontketenen.

De nieuwe Adidas Metalbone CTRL 3.1 is een van de onlangs uitgebrachte modellen in de collectie van 2022 uit de line-up van dit jaar door adidas . Het gewicht kan worden aangepast (+0-12 gram) om het volledig aanpasbaar te maken voor elke speelstijl, en biedt veel meer controle dan zijn voorganger met een oversized afgeronde vorm die je ultieme precisie geeft wanneer dat het meest nodig is op de baan – of verdedigende of aanvallende speler willen all around prestaties tot hun beschikking; er zijn geen beperkingen!

Het frame is volledig gemaakt van carbon en het heeft een nieuwe Octagonal Structure technologie die het racket nog sterker maakt. De kern bestaat uit EVA-Soft rubber met de naam Soft Performance, waardoor spelers meer controle over hun slagen krijgen en de duurzaamheid toeneemt; dit verbetert de prestaties voor alle soorten zowel looped- als serve & volley-stijl wedstrijden! Extra bescherming wordt geboden door de bladconstructie van de Metalbone CTRL 3 1. Deze bestaat uit lagen die zijn opgebouwd op een versterkte basislaag van gealuminiseerd carbon, wat zorgt voor meer stijfheid waar dat het meest nodig is.

De nieuwste technologie van Adidas is hun Aluminized Carbon, dat ze gebruiken om een hoge kwaliteit koolstofvezel te produceren en deze te versterken. Dit maakt de rackets duurzamer en verhoogt tegelijkertijd het comfort voor spelers, waardoor ze beter dan ooit van het spelen kunnen genieten! Spin Blade wordt geleverd met een transparante 3M-protector.

 

> Het frame is volledig gemaakt van carbon, waardoor het steviger en duurzamer is.

> De kern is gemaakt van EVA-Soft rubber, genaamd: Soft Performance en vergroot het controlebereik van het racket aanzienlijk

> Het blad van de Metalbone CTRL 3.1 is versterkt met lagen gealuminiseerd carbon en is voorzien van de SpinBlade technologie.

Specification: Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022

Gewicht

345-375 gram

kern

Eva Soft Performance

Materiaal blad

Materiaal frame

Merk

Adidas

Seizoen

Touch

Medium

Vorm

Videos: Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022
Adidas Metalbone CTRL 3.1 2022

 204,95

Padelracket Kiezen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0