Review: Babolat Technical Viper Juan Lebron

Een padelracket met een uitmuntende performance en controle? Dan is de Babolat Technical Viper Juan Lebron precies wat je zoekt! Dit racket is geïnspireerd op de wereldberoemde padel speler Juan Lebron en is ontworpen voor ervaren en gevorderde spelers die op zoek zijn naar kracht en precisie.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BABOLAT MOVEA MEN 2023 BLUE YELLOW SHOES – €74,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BABOLAT MOVEA MEN 2023 BLUE YELLOW SHOES
Laatste updates:
 • €74,95 – april 22, 2024
 • €73,92 – april 18, 2024
 • €74,95 – januari 27, 2024
 • €99,95 – december 29, 2023
Sinds: december 29, 2023
 • Hoogste prijs: €99,95 – december 29, 2023
 • Laagste prijs: €73,92 – april 18, 2024

Als je de Babolat Technical Viper Juan Lebron in handen hebt, voel je meteen de kracht en de wendbaarheid. Het racketblad heeft een diamantvorm, waardoor de sweet spot relatief hoog op het racket zit. Hierdoor heb je meer controle over je slagen. Het gewicht van 365 gram maakt het racket wendbaar en stabiel.

De Babolat Technical Viper Juan Lebron 2023 heeft een rode en groene kleur, en heeft een platina logo voor een extra luxe uitstraling.

Review score Babolat Technical Viper Juan Lebron

De Babolat Technical Viper Juan Lebron scoort hoog op verschillende gebieden. Dit racket heeft een hoge score op power (10), controle (9.4) en sweetspot (8.5). De combinatie van deze factoren zorgt voor een uitmuntende performance en controle. Daarnaast scoort het racket ook hoog op racket controle (8) en rebound capaciteit (7.3), waardoor je je spel kunt verbeteren. Kortom, dit racket is geschikt voor spelers die veel power en precisie willen hebben.

8.7Expert Score
Tech Viper Juan Lebron
Eindscore
8.7
Power
10
Controle
9.4
Sweetspot
8.5
Racket controle
8
Rebound capaciteit
7.3
Pluspunten
 • De 3D Spin+-technologie verbetert de spin en geeft meer controle.
 • Het materiaal is sterk en duurzaam, dankzij het gebruik van carbon en 12K weefsel
 • De Smart Buttcap-technologie maakt het makkelijk om het touwtje te vervangen.
 • Diamantvorm voor kracht: domineer met elke slag
 • 12K carbon fiber voor meer duurzaamheid
- Minpunten
 • Niet geschikt voor minder ervaren en behoudende spelers

Type speler

Met de Babolat Technical Viper Juan Lebron kunnen ervaren en gevorderde spelers het verschil maken met hun techniek en kracht. De diamantvorm in combinatie met het gewicht van 365 gram maakt dit racket wendbaar en ideale voor spelers die met veel power willen spelen. Het 3D Spin+ systeem zorgt voor extra spin, terwijl het Vibrasorb systeem trillingen absorbeert voor meer comfort.

Babolat Technical Viper Juan Lebron 2023 is een racket dat is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar maximale kracht in elke actie. Het is een krachtig racket met een hoog evenwicht en een kleinere sweetpot, waardoor het perfect is voor spelers die een agressieve speelstijl hebben. Dit racket is ideaal voor spelers die een combinatie van kracht en controle zoeken. Het is vooral geschikt voor type spelers zoals Juan Lebron.

Het 12K Carbon weefsel zorgt voor maximale respons, waardoor je meer controle hebt over je slagen. De ruwe afwerking van het racketblad zorgt ervoor dat je met meer spin kunt spelen. Het gatenpatroon rond de sweet spot van het racket zorgt voor een betere controle en kracht. Kortom, de Babolat Technical Viper Juan Lebron is een perfecte keuze voor ervaren en gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar meer power en precisie.

Op zoek naar dit type racket, maar vind je ‘m nog te duur? Dat snappen we. Een goed alternatief is dan het 2022 model. Deze is vergelijkbaar met het nieuwe model, maar een stuk voordeliger!

Over Babolat

Babolat is een van de meest bekende merken op het gebied van racketsporten. Het bedrijf is opgericht in 1875 en is sindsdien een leidende speler op het gebied van badminton, tennis en padel.

Het bedrijf staat bekend om de innovatieve productlijnen en technologieën. Babolat ontwikkelt rackets die worden gebruikt door vele profspelers. Ze hebben ook een breed scala aan producten voor recreatieve spelers. Hun producten combineren kracht en precisie met comfort.

Babolat streeft naar het leveren van producten met uitstekende prestaties en kwaliteit. Ze hebben een team van ingenieurs die voortdurend bezig zijn met het verbeteren en verfijnen van hun producten. Babolat heeft een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit en is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een goed racket.

Kortom, als je op zoek bent naar een padelracket voor ervaren en gevorderde spelers, dan is de Babolat Technical Viper Juan Lebron zeker een aanrader. Dit racket biedt je een uitmuntende performance en controle, waardoor je met veel power en precisie kunt spelen.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0