Review: Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto

Na het testen van het Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto Padel Racket kunnen we concluderen dat het een uitstekend racket is. Het heeft een goede balans tussen kracht en controle, waardoor het een goede keuze is voor alle soorten spelers. Graag delen we onze mening met jou, zodat je een weloverwogen keuze kan maken of dit Nox racket een goede aankoop voor jou is!

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Nox MP10 Mapi S Alayeto – €199,95

Racketdetails

De Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto Padel Racket heeft een ronde vorm en een lage balans. De combinatie van de 3K-carbon met de HR3-kern maakt het een hanteerbaar en snel racket vanaf de achterkant van de baan, maar ontvouwt zijn volledige potentieel in het spel dicht bij het net.

Het racket is voorzien van het AVS laterale anti-vibratiesysteem en slagvlakken met een ruwe afwerking om slagen met spin te vergemakkelijken. Nieuw bij het 2023 model is het vervangbare Smartstrap® lanyard-systeem.

Het racket heeft ook een gewicht van 360-375 gram en een dikte van 38 mm. De core is een HR3 Kern en de frame is 100% carbon fibre.

Racketscore

Dit Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto is een geweldig padelracket met een goede balans tussen kracht en controle, een hoogwaardige constructie en een uitstekende prestatie-score.

8.8Expert Score
Het Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto Padel Racket is een krachtig racket met een lage balans en een ronde vorm. Het heeft een combinatie van 3K-carbon met de HR3-kern waardoor het een hanteerbaar en snel racket is. Het is voorzien van het AVS laterale anti-vibratiesysteem en slagvlakken met een ruwe afwerking voor meer spin. Het heeft een gewicht van 360-375 gram en een control van 10/10.
Eindscore
9
Power
7
Controle
9
Sweetspot
9
Racket controle
9.5
Rebound capaciteit
9
Pluspunten
  • Veel controle
  • Uitstekende sweet spot
  • Vervangbare Smartstrap
  • Nox MP10: Uitstekende controle voor strategische spelers
  • Vervangbare Smartstrap voor gepersonaliseerd comfort
- Minpunten
  • Minder geschikt voor pure power

Type speler

De Nox MP10 Luxury 2023 By Mapi Sanchez Alayeto Padel Racket is een geweldig padelracket voor spelers die vooral willen spelen met controle en precisie. Deze racket heeft een hoge score op controle en rebound capaciteit (9/10) en een goede score op power (7/10). Dit maakt het ideale racket voor spelers die willen spelen met controle en precisie, maar die ook een beetje extra kracht nodig hebben om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de lage balans en de responsieve slagvlakken is het een geweldig racket voor spelers die willen genieten van een gevoelige aanraking en veel spin.

Op zoek naar een goedkopere variant? Overweeg dan de Luxury uit 2022!

  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen
Nox Mp10 Gemelas Atomikas By Mapi Snchez Alayeto 2022. La nueva NOX MP10 Luxury 2022, la PALA de MAPI Snchez Alayeto ya est aqu! &#10004Mximo …
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Toevoegen aan vergelijken
Gewicht

360-375 gram

kern

Eva HR3

Materiaal blad

Materiaal frame

Merk

NOX

Seizoen

Touch

Medium-zacht

Vorm

Nox padel

Nox is een van de meest innovatieve namen in de padelwereld. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben ze zichzelf op de internationale kaart gezet met hun hoge kwaliteit padelrackets.

Nox heeft een uitgebreide collectie van de beste padelrackets die er zijn, ontworpen door enkele van de beste speelsters ter wereld. Elk racket wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en de beste technologieën om de beste prestaties te garanderen.

Als je op zoek bent naar een topklasse padelracket, dan is Nox een uitstekende keuze. Met een breed scala aan opties, kun je er zeker van zijn dat je een racket vindt dat perfect bij je speelstijl past.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0