Zin of onzin? Het nieuwe Prada Padel Racket

Padel wordt een steeds populairdere sport. Je hebt het misschien wel eens zien spelen in het park of zelfs bij je plaatselijke club. En nu is een van de grootste namen in de modewereld, Prada, erbij betrokken geraakt door een eigen padel racket uit te brengen. Maar is dit racket, met een prijskaartje van $2250, waar voor je geld?

Op Padelracketkiezen.nl vergelijken wij alle Padel rackets uit de hele wereld om spelers in Nederland een goed aanbod te kunnen geven van eerlijk beoordeelde padelrackets. Bovendien vergelijken wij altijd de beste prijzen zodat je de beste deal krijgt voor jouw padelracket.

Nu zien we veel merken voorbij zien komen, zoals bekende BullPadel en Nox, maar ook nieuwe merken zoals Ascaro en TWOTWO. Echter, een naam die ons onlangs verraste was het high-end merk Prada.

Prada is vooral bekend om hun luxueuze kleding, lederwaren en schoenen. Hun producten worden gedragen door beroemdheden en de rich and famous over de hele wereld. Maar nu hebben ze een padel racket uitgebracht, wat iedereen aan het praten heeft gekregen. Dat geldt overigens ook het prijskaartje van $2250. Dat is meer dan tien keer zoveel de standaard prijs voor een topracket.

Details over het Prada Padel Racket

Het Prada Padel Racket is gemaakt…. tjah.

Voor een racket van deze prijs verwacht je dat er veel details zijn over de kwaliteit en materialen van het padelracket. Dat is echter niet zo. Op de officiele website van Prada wordt alleen informatie getoond over de tas, maar niet over het racket zelf. Dit is wat we wel we

  • Racket is onderdeel van Prada Sports & Leisure collectie
  • Het padelracket is volledig zwart
  • Het Prada logo staat in het rood op de zijkant en voorkant
  • Geleverd met prachtige tas van re-nylon

Afbeeldingen:

Wat kunnen we zeggen over de kwaliteit van dit racket? Nou, ook dat weten het niet zeker. Prada heeft aangegeven ons een Prada padel racket voor een test te verstrekken, dus houd onze website in de gaten voor een volledige review van dit nieuwe racket.

Conclusie

De Prada Padel Racket is een interessante nieuwe toevoeging aan de padelwereld. Het laat zien dat de sport leeft, niet alleen onder de fanatieke spelers maar overal. Het is zeker een racket voor mensen met diepe zakken, maar we zijn er niet zeker van of het hoge prijskaartje waard is. We zullen moeten wachten tot we de kans hebben gehad om hem uit te testen voordat we een definitief oordeel kunnen geven. Blijf op de hoogte!

In de meantime, kijk eens bij een van onderstaande padelrackets die nu in de aanbieding zijn.

Wij helpen je graag bij het vinden van de beste rackets tegen de mooiste prijzen. Kom je een andere goede aanbieding tegen? Laat het ons weten!

Topaanbiedingen padel

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0