Argentijns superduo Di Nenno en Stupaczuk winnen Premier Padel Champions in Qatar

De Argentijnse sterren Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk hebben de Ooredoo Qatar Major Premier Padel gewonnen door Fernando Belasteguin en Sanyo Gutierrez in de finale te verslaan. De twee sterren overtuigden het publiek met hun opmerkelijke speelstijl, waarbij ze de ervaren tegenstanders in de eerste set domineerden.

Argentijns superduo Di Nenno en Stupaczuk winnen Premier Padel Champions in Qatar
Argentijns superduo Di Nenno en Stupaczuk winnen Premier Padel Champions in Qatar

Di Nenno en Stupaczuk, die als vierde geplaatst waren, versloegen de Spaanse spelers Jeronimo Gonzalez en Alejandro Ruiz Granado in de halve finale en verdienden zo de trofee in Qatar. Belasteguin, 43 jaar oud, gaf een goed gevecht, maar kon niet tippen aan de snelheid en kracht van de jonge sterren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in twee sets, waarbij er maar liefst 29 smashes geslagen werden door het team van Di Nenno.

Martin Di Nenno begon zijn carrière als padel speler samen met Stupa en was op weg naar een succesvolle carrière, maar werd uiteindelijk in 2016 uitgeschakeld door een verkeersongeval. In 2017 keerde hij terug naar de tour en sindsdien heeft hij steeds meer successen behaald. Di Nenno speelt met de Bullpadel VERTEX 03 COMFORT 23.

Franco Stupaczuk is een jonge Argentijnse speler die sinds dit seizoen samenspeelt met Martin Di Nenno. Stupa speelt op links en is een geweldige afmaker. In 2022 won hij samen met de Braziliaan Lima een WPT-titel en twee Premier Padel-titels, één in Argentinië en één in Egypte. Bovendien won hij in 2022 het World Padel Championship met het Argentijnse nationale team. Stupa speelt momenteel met de Siux Electra.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0