Padel 1 on 1 met Sanyo Gutierrez

HelloPadel Academy heeft het genoegen gehad om Sanyo Gutierrez te verwelkomen. Sanyo heeft tips gegeven over hoe je het beste uit Padel kunt halen. Hierbij een korte samenvatting van wat Sanyo heeft gedeeld. Met Sanyo’s tips kun je je Padel spel verbeteren en je kans op winst vergroten.

Sanyo begint met vertellen:

“Ten eerste is het belangrijk om les te nemen van een goede coach. Zorg dat je een goed trainingsplan hebt gemaakt en zorg ervoor dat je weet hoe je moet wedijveren. Regelmatig trainen met wedstrijden is een goede manier om je competitieniveau te verhogen”

“Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar de spelregels van Padel. Je hoeft niet te zitten kijken naar de wedstrijden, maar je moet de details bestuderen. Probeer te kijken naar de manier waarop andere spelers het spel spelen en probeer tips op te doen over hoe je jouw spel kunt verbeteren”

“Ten slotte is Padel niet alleen een sport die om aanval draait. Je moet ook leren hoe je moet verdedigen, hoe je moet tegenaanvallen en hoe je kunt omgaan met verschillende snelheden. Het is belangrijk om te beseffen dat Padel een mix is van verschillende elementen “


Sanyo gaat verder met zijn verhaal. “Als je Padel speelt, is het belangrijk om te begrijpen wat de verschillen zijn tussen rechts- en linkshandige spelers. Rechtshandige spelers moeten zich bewust zijn van het feit dat zij meer gecontroleerd moeten spelen. Ze moeten voorkomen dat ze een verkeerde stap zetten, omdat dit de verdediging van hun team kan schaden. Daarnaast is de backhand speler meestal meer actief, omdat hij/zij meer mogelijkheden heeft om technisch en fysiek een slecht gespeelde bal te verwerken.”

“Linkshandige spelers hebben meer vrijheid om te bewegen en te spelen. Ze moeten ook tactisch en technisch perfect spelen om hun partner te helpen. Het is belangrijk dat rechts- en linkshandige spelers elkaar begrijpen en samenwerken om een team te vormen. Ze moeten begrijpen dat ze samen moeten werken om het beste resultaat te behalen. “

Wie is Sanyo Gutierrez?

Sanyo Gutierrez is een professionele padel speler uit San Luis, Argentinië. Op 37-jarige leeftijd staat deze wereldkampioen op de derde plaats van de wereldranglijst. Sanyo begon al op jonge leeftijd met padel spelen en heeft al snel laten zien dat hij talent heeft.

Op vijftienjarige leeftijd werd hij al uitgenodigd om in het professionele circuit te spelen. Om zich nog verder te ontwikkelen verhuisde hij naar Spanje en doet hij mee aan de World Padel Tour. Zijn bijnaam is “The Magician of Argentina” en dat is hij zeker! Sanyo heeft veel toernooien gewonnen, waaronder samen met zijn jeugdvriend Maxi Sanchez. Ook speelt hij met andere bekende padelspelers, zoals Paquito Navarro, Franco Stupaczuk en Agustin Tapia.

Als je naar Sanyo kijkt tijdens een wedstrijd, dan zul je versteld staan van zijn speelstijl. Hij speelt buitengewoon effectief en maakt gebruik van veel trickshots. Sanyo heeft een geweldig vermogen om ballen te plaatsen vanuit iedere hoek of stand. Hij speelt beheerst en maakt weinig fouten. Kortom, Sanyo is een geweldige padel speler en een echte topper!

Sanyo gaat speler met Siux padelrackets

Head & Siux


Sanyo werd lange tijd werd hij gesponsord door Head. In 2022 besloot Sanyo echter over te stappen op Siux padelrackets. Deze rackets staan bekend om hun uitstekende controle en kracht. Ze hebben ook speciale ontwerpen die het prestatieniveau helpen optimaliseren.

Sanyo speelt nu met de Siux Sanyo SG Copper.

Sanyo Gutiérrez zal gaan spelen met de Siux SG Copper Edition! Dit racket is een vervolg op de best verkochte SG Black Limited Edition. De Siux SG Copper Edition heeft een structuur van Textreme 18K koolstof, wat resistenter en 20% lichter is dan conventionele koolstofvezel. Dit is dezelfde technologie die wordt gebruikt bij de fabricage van F1-racewagens en vliegtuigen.

Daarnaast is het design gevuld met koperen details. Sinds Sanyo Gutiérrez de SG Black Limited Edition begon te gebruiken, heeft hij vier World Padel Tour-toernooien gewonnen, waaronder ook het wereldkampioenschap met Argentinië. Nu zal hij met de SG Copper Edition zijn onmiskenbare talent laten zien. Dit racket is specifiek ontworpen om aan zijn eisen te voldoen, met meer stevigheid en een nog uitgebalanceerder ontwerp.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0