Review: Nordicdots Camo serie

Wij hebben afgelopen week de Camo serie van nordicdots geprobeerd. Het merk is bezig aan een sterke opmars en wij waren erg enthousiast om te kijken naar de kwaliteit en prestaties op de baan! Het was even wennen en de eerste games liep het niet zo soepel, maar als snel kreeg ik het padelracket goed onder controle! Mijn review over dit racket lees je hier!

Positief
  • Uitstekende prestaties met veel power en spin bij overhead- en onderhandse slagen.
  • Medium-high balans voor meer stabiliteit en controle.
  • Prachtig uiterlijk waardoor je op en naast de baan opvalt.
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde
Negatief
  • Relatief nieuw merk


We zijn erg enthousiast over dit racket. Het design is prachtig en het racket voelt stevig en sterk aan. De spelprestaties zijn ook uitstekend. Het is een zeer responsief racket dat de bal makkelijk meeneemt en veel power geeft op overhead- en onderhandse slagen.

Kenmerken

De Nordicdots CAMO SERIES is gemaakt van versterkt Carbon 3K met een medium-harde kern en een medium-high balance. De profiel is 38mm voor meer stabiliteit. Het oppervlak is voorzien van structuur zodat het racket meer spin kan genereren. Het gewicht van het racket is 360-370g, wat perfect is voor precisie en stabiliteit.

Materialen

De Nordicdots CAMO SERIES – White is gemaakt van versterkt Carbon 3K met een medium-harde kern. Carbon 3K is een sterk materiaal dat veel stevigheid en duurzaamheid biedt. Het is ook sterk genoeg om alle niveaus van schokken en klappen te weerstaan onder normaal gebruik (dus niet slaan op de grond als je weer eens een punt verliest!)

Balans

De medium-high balans van dit racket geeft het een stabiel gevoel dat zowel voor beginners als voor gevorderde spelers uitstekend is. Het geeft je meer controle over je slagen en je kunt veel power genereren.

Racketvorm

Het racket heeft een klassieke vorm met een licht afgerond profiel. Het profiel is 38mm voor meer stabiliteit. De vorm van het racket biedt ook meer precisie en betere beheersbaarheid.

Hardheid

De medium-harde kern maakt het racket uitstekend voor alle niveaus van spelers. Het is sterk genoeg om alle schokken te weerstaan, maar is ook licht genoeg om gemakkelijk te besturen

Allround padelracket

De Nordicdots CAMO SERIES is een typisch ‘allround’ padel racket dat geschikt is voor alle niveaus van spelers, zonder dat het extreem uitblinkt in aanvallend of verdedigend spel.
Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, dit racket biedt je goede prestaties en veel controle. Het biedt veel power en spin bij overhead- en onderhandse slagen, evenals veel controle en precisie bij het slaan geplaatste ballen.

Padelracket Kiezen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0